Våra Tjänster

Naprapati

Hos Athletic Medicine får du individanspassad hjälp från din Naprapat. Vi ställer diagnos på dina besvär och för att kunna få rätt behandling behövs en väl utförd genomgång och rätt ställd diagnos. Genom individanpassad naprapatbehandling så ökar möjligheten att minska smärta och få ökad funktion. Vi lägger även upp en plan för rehab för att ge dig en större kroppsmedvetenhet och snabbare kunna minska dina besvär. Vi gör även prehab behandling och övningar  – när du vill förebygga att skador ska uppkomma eller återkomma. Detta kan vara bra förberedelser inför större utmaningar som triathlontävlingar, marathon eller vasaloppet. Oavsett dina mål och nuvarande besvär så kan vi hjälpa dig med din hälsa för bästa sätt för just dig. Välkommen att boka tid för att framtidssäkra just din hälsa. 

Personlig träning

Genom personlig träning får du träna och utvecklas helt på dina villkor. Vi börjar alltid med en genomgång om din nuvarande nivå och om du har några specifika mål med din träning. Vi kör sedan både individuella träningspass på klinken på Södermalm och det finns möjlighet att få träningsprogram för att kombinera med träning på egen hand hemifrån. I och med kombination med naprapati och personlig träning finns också möjligheter att snabbt få napratbehandling för att öka din funktion i kroppen och möjliggöra bättre träningsresultat. 

Screening & Tester

Kolla din hälsostatus på din kropp genom att göra en helkroppsomfattande screening eller specifika tester som laktat tester på cykel, löpbandet eller i simbassängen. Här kan vi hitta olika weak links som hindrar dig att utvecklas vidare inom din idrott och träning eller som kan var bakomliggande orsaker till smärtproblematik. Denna konsultation kan göras både på plats eller online via video. 

ATHLETIC MEDICINE

Tjärhovsgatan 58, 116 28 Stockholm | 018 700 90 12 | 072 222 37 95 | info@athlethicmedicine.se